پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد

وزیر امور خارجه: ما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما در دستگاه دیپلماسی مذاکرات را دنبال خواهیم کرد، اما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 29
کد خبر: ۱۴۴۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در آخرین روز همایش خود با پذیرش دعوت حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه، جلسه اختتامیه خود را در جمع مشترک با مدیران وزارت امور خارجه برگزار کردند.

در این نشست صمیمی که حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،معاونان این سازمان و تعدادی از معاونین و مدیران ارشد وزارت امور خارجه حضور داشتند، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه طی سخنانی تاکید کرد: سیاست، اقتصاد، امنیت و فرهنگ حلقه‌های به پیوسته ای هستند که می توانند اهداف نظام را در خارج از کشور محقق سازند.

وزیر امور خارجه کشورمان، تحول فرهنگی، ضرورت هماهنگی هر چه بیشتر نهادهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در امور فرهنگی و رعایت مقررات کشور محل مأموریت را سه اصل مهم پیشبرد اهداف فرهنگی در خارج از کشور دانست.

امیرعبداللهیان در ادامه با اشاره به ظرفیت و توان بالای جامعه ایرانیان خارج از کشور، توجه به ایرانیان خارج از کشور، تسهیل هر چه بیشتر امور کنسولی، فرهنگی، اجتماعی و گسترش زبان تمدنی فارسی را از کار ویژه های مشترک وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عنوان کرد.

وزیر امور خارجه تأکید کرد: آیت‌الله رئیسی و تمرکز کنونی دولت بر تدوین قانون جامع ایرانیان خارج از کشور یکی از مهمترین اقدامات در این زمینه است.

امیرعبداللهیان توجه ویژه وزارت امور خارجه در ده ماه گذشته بر دیپلماسی اقتصادی را، یکی دیگر از موضوعات بسیار مهم در دستور کار دستگاه سیاست خارجی عنوان کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه با تشریح آخرین تحولات مربوط به گفتگوهای رفع تحریم افزود: ما در دستگاه دیپلماسی مذاکرات را دنبال خواهیم کرد اما می‌خواهیم به یک توافق خوب، قوی و پایدار دست یابیم.

وزیر امور خارجه کشورمان توجه هر چه بیشتر به جایگاه زبان فارسی که در شکل گیری هویت ایرانیان خارج از کشور سهم ویژه ای دارد را جز اولویت های وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی دانست.

در ادامه جلسه برخی از رایزنان فرهنگی مسائل، موضوعات و مشکلات خود را با وزیر امور خارجه در میان گذاشتند.

حجت الاسلام ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در سخنان خود تاکید کرد در یک هفته نشست رایزنان فرهنگی، موضوعات دانش بنیان، همگرایی و جذابیت فرهنگی از محورهای برگزاری دهمین نشست رایزنان فرهنگی نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور بوده است.

در این نشست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گزارش اقدامات اقتصادی را ارائه داد همچنین ناصر کنعانی سخنگو، امرودی مشاور فرهنگی، عامری مدیرکل امور ایرانیان خارج از کشور و شیخ الاسلامی معاون وزیر خارجه و جمعی از دستیاران و مدیران ارشد حضور داشته و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار